Lilian ja Rainer

Intohimoisia viestintäammattilaisia

Asiantuntijasi kieli- ja nettiasioissa

”The only way to do great work
is to love what you do.”
Steve Jobs

Lingvafixin tarina

Lingvafix on meidän, Rainer Ahlvikin ja Lilian Åstrand-Ahlvikin omistama ja pyörittämä yritys. Rainer perusti yrityksen jo vuonna 1992. Yritystoiminta oli pitkään sivutoimista. Syksyllä 2010 Rainer päätti kuitenkin alkaa toimia täyspäiväisenä yrittäjänä ja tässä roolissa hän on nyt ollut vuoden 2011 alusta lähtien. Seuraava iso muutos tapahtui keväällä 2019, kun Lilian tuli mukaan liiketoimintaan.

Rakastamme työtämme – ja sen myös huomaa!

Lingvafixilla on pienen yrityksen intohimo ja joustavuus, ja se pystyy tarjoamaan palveluita nopeasti ja yksilökohtaisesti. Samalla olemme täyden palvelun toimisto mikä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat saada tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Palvelumme ovat erittäin monipuolisia ja meillä on kokemusta useilta eri aihealueilta. Tyylikkäällä ja responsiivisella verkkosivustolla esitellyt houkuttelevat tekstit, kauniit kuvat ja kohderyhmälle suunnatut käännökset ovat meille arkipäivää.

Lingvafixin toimipaikka on Vaasassa, mutta toimintamme ulottuu ympäri Suomea ja myös maailmanlaajuisesti. Tarvittaessa teemme yhteistyötä muiden osaavien viestintäammattilaisten kanssa tai käännymme sellaisten ihmisten puoleen, joilla on täydentävää osaamista, kuten muiden kielten kääntäjät tai muut ammattilaiset.

Startian asiantuntijakumppani

Lingvafix on keväästä 2021 lähtien ollut mukana Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaverkostossa, jolta aloittava yrittäjä voi saada hyödyllisiä neuvoja yritystoimintansa alkuvaiheessa.

Lue lisää tässä artikkelissa meistä.

Arvomme

Toimimme asiakkaan toiveiden mukaisesti

Meillä asiakas on aina etusijalla ja olemme hyvin herkkäkuuloisia, mitä tulee erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Pyrimme parhaamme mukaan perehtymään asiakkaidemme liiketoiminta-alueisiin ja aina löytämään parhaat ratkaisut. Kaikki on tietysti luottamuksellista.

Paras laatu standardinamme

Korkea laatu ei saisi olla lisävaruste vaan sen tulisi olla vakio-ominaisuus. Hyödyntämällä juuri oikeaa asiantuntemusta ja tekniikkaa tavoitteemme on toimittaa laadukkaita lopputuotoksia, jotka ylittävät odotuksesi.

Auttava käsi

Olemme todella tyytyväisiä ja iloisia, kun pystymme auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Haluamme olla se ylimääräinen resurssisi, jonka voit hälyttää paikalle, kun tarvitset apua kielten, viestinnän ja verkkotoimintojen saralla.

Lingvafix on vuosien varrella suorittanut toimeksiantoja monille eri asiakkaille. Asiakkaita on sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, ja ne vaihtelevat pienyrityksistä monikansallisiin yhtymiin, yhdistyksiin ja yksityishenkilöihin. Täältä voit lukea enemmän muutamista toimeksiannoista, joiden parissa Lingvafix on työskennellyt.

Lingvafix lehdistössä

Vaasa Insider on uutissivusto, jonka tavoitteena on kertoa Pohjanmaan talous- ja elinkeinouutisista. Vaasa Insider julkaisi Lingvafixista artikkelin.

Lue artikkeli täältä.

Rainer Ahlvik

Rainer on koulutukseltaan kielenkääntäjä (fil. maist.) ja hänellä on tutkinto Vaasan yliopiston humanistisesta tiedekunnasta. Hän on erikoistunut kääntämään suomesta ja englannista ruotsiin. Hän on lisäksi auktorisoitu kääntäjä suomesta ruotsiin. Hänellä on pitkä kokemus tiedottajana, kirjailijana ja nettiasiantuntijana yhdessä Vaasan energiaklusterin suurista energiayrityksistä, ja viestintä kaikissa muodoissaan on hänen intohimonsa.

Lilian Åstrand-Ahlvik

Lilianilla on filosofian maisterin tutkinto Vaasan yliopistosta. Hän tuo Lingvafixiin 30 vuoden kokemuksen energiaklusteriin kuuluvasta yrityksestä, jossa hän on muun muassa vastannut viestinnästä useassa laajassa muutosprojektissa, yrityksen IT-viestinnästä ja viimeksi erään liiketoiminta-alueen sisäisestä viestinnästä. Hänellä on myös monen vuoden kokemus projektinhallinnasta ja hän on suorittanut CAPM®-tutkinnon. Sisältöstrategiat ja sisällön tuottaminen ovat lähellä hänen sydäntään, koska sisällön avulla voi vaikuttaa.

p

Lingvafix Communications öppet bolag

Isopalontie 26
65410 Sundom
Finland

Puh. +358 40 536 7209 (Rainer), +358 40 701 5262 (Lilian)
Sähköposti: info@lingvafix.fi
Y-tunnus: 3004902-4
Alv-tunniste: FI30049024

Pin It on Pinterest

Share This