Pienyrittäjän verkkopalvelut

Uusi verkkosivusto tai vanhan päivittäminen!

Olemme pieni, helposti lähestyttävä ja joustava yritys, joka haluaa luoda lisäarvoa sinulle ja yrityksellesi. Toisin sanoen auttaa yritystäsi kasvamaan.

Pakettiratkaisut & à la carte -palvelut

Kotisivusi toimii näyteikkunanasi

Houkutteleeko näyteikkunasi asiakkaita? Oletko mukana kaupungin yritysoppaassa? Entä kun asiakas astuu sisään kauppaan? Oletko lajitellut ja järjestellyt tuotteitasi ja palveluitasi ja laatinut niille selkeät kyltit, jotta asiakas löytää etsimänsä? Vai täytyykö asiakkaan kysyä mistä se ja se löytyy? Oletko käyttänyt sisustuksessa oikeaa materiaalia? Oletko sisustanut niin, että ihmiset joutuvat odottamaan?
Sama pätee verkkosivustoosi. Sivuston pitäisi löytyä Googlesta. Sen pitää näyttää hyvältä ja houkuttelevalta. Asiakkaan saapuessa sivustolle hänen pitää heti ensisilmäilyllä tietää, mistä osiosta hän löytää etsimänsä, ilman että hän joutuu käyttämään hakutoimintoa. Myös teknisten ominaisuuksien pitää toimia. Mahdollisella tulevalla asiakkaalla ei ole kärsivällisyyttä odottaa. Hyvä sivusto kasvattaa myyntiäsi.

Autamme sinua menestymään

Suunnittelemme ja luomme aivan uusia verkkosivustoja, jotka ovat helposti navigoitavissa, helppokäyttöisiä sekä mobiiliystävällisiä. Ne rankataan korkealle Googlessa ja ne on räätälöity tarpeidesi mukaan. Ja jos haluat, voit saada sivustosi all inclusive – eli sisältöineen ja ylläpitoineen.
Suunnittelemme ja parannamme myös olemassa olevia sivustoja, esimerkiksi uudistamme sisältöä ja rakennetta tai mukautamme verkkosivustosi älypuhelimelle.
Meiltä saat tarpeidesi mukaisia valmiita tuotepaketteja tai sitten voit yhdistellä yksittäisiä palveluita omaan kokonaisuuteesi: esim. uusi sivusto + sisältö + kieliversiot + kuvat + koulutus + tuki, ylläpito ja analysointi. Sinä valitset, me teemme työn.

Kotisivut – uudet verkkosivustot

Lingvafix suunnittelee ja luo aivan uuden verkkosivun, joka on helposti navigoitavissa ja nopea, rankataan korkealle Googlessa, räätälöidään tarpeidesi mukaan ja on responsiivinen eli mukautuu näytön eri kokoihin. Verkkosivusto sisältää sovitun määrän sivuja, jotka luomme sinulle. Saat myös lyhyen käyttöohjeen, jotta voit itse myöhemmin lisätä rajattomasti sivuja.

Lingvafix on virallinen fi-verkkotunnusten välittäjä ja voimme auttaa sinua hankkimaan .fi-osoitteen (www.yritysnimi.fi) tai siirtämään olemassa olevaa verkkotunnusta. Luomme sinulle tietysti haluamasi määrän sähköpostiosoitteita (esim. etunimi.sukunimi@yritysnimi.fi). Jos verkkosivustosi on vailla kotia, meillä on tarjota myös webhotellipalvelua.

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella mikä vaihtoehto sopisi parhaiten juuri sinulle!

Ylläpitosopimus

Tiedätkö jo nyt, ettei sinulla ole aikaa pitää sivustosi sisältöä ajan tasalla? Haluatko varmistaa, että kaikki tietoturva- ja versiopäivitykset ovat kunnossa ja että varmuuskopiot otetaan säännöllisesti? Silloin ylläpitosopimus on omiaan juuri sinulle. Anna Lingvafixin hoitaa päivitykset verkkosivustollasi ja sosiaalisessa mediassa.

Otamme sinuun yhteyttä sovitun aikataulun mukaisesti, niin voimme keskustella yrityksesi tilanteesta ja mahdollisista tarpeista. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella mistä palveluista saisitte lisähyötyä.

Fi-verkkotunnusten välittäjä

Lingvafix on virallinen välittäjä suomalaiselle fi-verkkotunnukselle, jota hallinnoi Liikenne- ja viestintävirasto Traficom. Fi-verkkotunnus on luotettava suomalainen valinta. Verkkotunnukset hankitaan välittäjän kautta, joka palvelee kaikissa verkkotunnusasioissa. Traficom valvoo välittäjien teknistä tietoturvaa ja hallinnoi fi-verkkotunnusrekisteriä.

Tästä voit tarkistaa, onko haluamasi verkkotunnus vapaa rekisteröitäväksi >>

 

Kotisivut – kotisivuremontti

Lingvafix kehittää nykyistä verkkosivustoanne, esim. uudistamalla sisältöä, rakennetta tai tekemällä verkkosivustosi responsiiviseksi. Voimme muokata jo käytössä olevaa sisältöä tai kirjoittaa uutta, tehdä kieliversioita tai uusia kuvia. Sivustolla on helppo navigoida ja se on nopea, se sijoittuu korkealle Googlen hakutuloksissa, on räätälöity tarpeisiisi ja on responsiivinen eli mukautuu näytön eri kokoihin. Verkkosivusto sisältää sovitun määrän sivuja, jotka luomme sinulle. Saat myös lyhyen käyttöohjeen, jotta voit myöhemmin itse lisätä rajattomasti uusia sivuja.

Jos haluat, voimme siirtää verkkosivustosi webhotelliimme. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella mikä vaihtoehto sopii parhaiten juuri sinulle!

Webhotelli

Webhotellissamme vieraat viihtyvät todella hyvin. Heidän mielestään se on tilava ja hyvin varusteltu. Hotellimme on tietoturvallinen ja suureksi eduksi katsotaan se, että se on käytännössä aina avoinna ja palvelu toimii. Vieraiden liiketoiminta sujuu joustavasti nopeiden ratkaisujen ansiosta. Voit milloin tahansa luovuttaa huoneesi ja jos maksat pitkäaikaisesta majoituksesta vuodeksi etukäteen, on huoneen käyttö luonnollisesti edullisempaa. Kirjaudu hotelliimme ja tutustu itse.

PYYDÄ TARJOUS »  Hinnat alkaen 9,90 €/kk.

Lingvafix on .fi välittäjä

Miksi valita WordPress?

WordPress (WP) on nykyaikainen ja joustava julkaisualusta, jolla luomme tyylikkäät ja modernit verkkosivustot. Se on maailman eniten käytetty ohjelmisto nettisivujen tekemiseen ja WP:n markkinaosuus on noin 25 %.

WP on joustava ratkaisu, joka ei aseta rajoituksia, vaan antaa sinulle käytännössä rajattomat mahdollisuudet kehittää verkkosivustoasi jatkossa. Ohjelman perusominaisuudet ovat ilmaisia, ja WP:lle löytyy runsaasti sekä ilmaisia että maksullisia lisäosia. Tarpeidesi kasvaessa sinun on helppo laajentaa verkkosivustoasi lisäämällä sivuja ja uusia ominaisuuksia. Tällöin pystyt itse helposti päivittämään verkkosivustoasi. Ulkonäköä on myös helppo muuttaa silloin kun haluat.

One
Stop
Shop

Luomme sisältöä kaikille medioille, käännämme sitä tarvittaessa ja suunnittelemme verkkosivustosi, jotta asiakkaasi löytävät sieltä helposti etsimänsä!

Pyydä ilmainen hinta-arvio

14 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This