Just sådana artiklar som vi behöver

Just sådana artiklar som vi behöver

Handelskammaren har anlitat Rainer Ahlvik på Lingvafix för ett flertal skrivuppdrag till vår CB-tidning. Vi har specificerat vilken typ av text vi önskar oss och när vi behöver den. Inom utsatt tid har vi sedan alltid fått intressanta artiklar som är trevliga att läsa och har svarat utmärkt mot våra förväntningar!

Proffsiga och pålitliga

Proffsiga och pålitliga

Jag har anlitat Lingvafix för att skriva några artiklar på svenska till vår tidning som går ut till en väldigt bred målgrupp, och jag har varit riktigt nöjd med resultatet!

Vi behövde en skribent som kan sätta sig in i väldigt olika ämnen, ofta med teknisk inriktning, och som proaktivt kan göra bakgrundsresearch, ta kontakt, intervjua, och skriva en artikel före utsatt deadline. Vi behövde också en skribent som kan skriva lättfattligt och intressant även om komplexa och mångfacetterade ämnen.

Samarbetet har löpt väldigt bra. Efter en brief av vad vi är ute efter, kunde jag lämna projektet helt i händerna på Lingvafix. Man kan lita på att de sköter resten fram till det att man har en färdig artikel i sin hand. Lingvafix är proffsiga och pålitliga!

 

Pin It on Pinterest