Hei, olemme Lingvafix

Autamme yritystäsi menestymään markkinoilla toimittamalla korkealaatuisia käännöksiä, tekstintuotantoa ja verkkopalveluja.

Käännös

Lingvafix palvelee korkeatasoisilla käännös-, transcreation- ja lokalisointipalveluilla suomen, englannin ja ruotsin kielten välillä. Käännämme kaikkea luovista markkinointiteksteistä teknisiin käsikirjoihin. Tarjoamme myös auktorisoituja käännöksiä suomesta ruotsiin.

Viestintä

Luomme sisältöä, jossa tekstejä kirjoittamalla ja muokkaamalla viesti välittyy paremmin artikkeleihin, asiakasreferensseihin, esitteisiin, markkinointiin ja verkkosivustoille. Kun tarvitset ammattitaitoista kirjoittajaa, ota yhteyttä. Me voimme yhdessä laatia tehokkaita viestintästrategioita ja -suunnitelmia yrityksellesi.

Verkkopalvelut

Suunnittelemme ja kehitämme nettisivustoja, jotka luovat enemmän liiketoimintaa asiakkaillemme. Valikoi-massamme on kaikkea webhotelleista, säännöllisistä sisällön- ja työkalujen-päivityksistä hoitopalvelusopimuksiin. Teemme myös hakukoneoptimointia (SEO) luomalla nettisisältöä, josta sekä hakukoneet että ihmiset pitävät.

01

Tätä teemme

Kun yrityksesi haluaa tavoittaa suuremmat markkinat ja siten saada enemmän liiketoimintaa, voimme auttaa sinua. Laaja käännös-, tekstintuotanto- ja verkkopalvelumme ja tuotteemme tehostavat markkinointia, digitalisaatiota ja verkkotoimintaa.

02

Näin teemme sen

Kuuntelemme asiakkaitamme ja luomme ratkaisun, joka sopii heidän tarpeisiinsa. Teemme tämän ammattitaitoisten työntekijöiden ja kumppanien, nykyaikaisten teknologisten ja sosiaalisten välineiden sekä tehokkaan ja sujuvan työprosessin avulla. Kaiken tämän pohjalta syntyvä ratkaisu käy aina läpi laadunvarmistuksemme.

03

Visiomme

Luomme myönteisiä tuloksia. Laadukkaat kieleen liittyvät palvelut, jotka luovat arvoa ja tuottavat myönteisiä tuloksia yhä useammalle tyytyväiselle asiakkaalle sekä vakioasiakkaalle. 

Numerotietoa

Lingvafix numeroina

Lingvafix perustettiin noin 30 vuotta sitten. Yrityksen kehitys on ollut tasaista ja hallittua ja sen vakioasiakkaiden sekä erilaisten toimeksiantojen määrä on kasvanut.

Perustettu

%

Tyytyväisyystakuu

Asiakasta

Vuoden kokemus

Mitä asiakkaat sanovat

Lingvafixin käännökset ovat sujuvaa ja hyvää ruotsia, mikä on kaikkein oleellisin asia käännöstöissä. Lisäksi heidän kanssaan on helppo toimia: käännökset toimitetaan sovitussa aikataulussa ja kiiretilanteissa he tulevat joustavasti vastaan aikatauluissa. Suosittelemme mielellämme Lingvafixin käännöspalveluita yrityksille, jotka haluavat profiloitua ulospäin hyvillä ruotsinkielisillä teksteillä.

Eliina Puijola

CEO, Herea Oy

Vi är mycket nöjda med Lingvafix översättningstjänst. Översättningarna är noggranna. Språket är naturligt, vilket gör att texterna blir både lättlästa och lätta att förstå. Lingvafix reagerar snabbt på våra uppdragsförfrågningar, och håller utlovade tidtabeller. Vi vet att när vi överlämnar ett uppdrag, kan vi lita på att det blir utfört enligt överenskommelse. Vi på Triplan rekommenderar varmt Lingvafix’ tjänster.

Johan Muukkonen

Produktchef, Triplan Oy

Olemme käyttäneet Lingvafixin käännöspalvelua jo vuodesta 2016 lähtien erinomaisin tuloksin. Toimitukset saapuvat aina sovitussa aikataulussa ja ystävällinen asiakaspalvelu reagoi nopeasti saapuviin viesteihimme. Lämpimät suositukset täältä!

Vitali Rabotsev

CEO, Apropos lingua Oy

Olkoon yritystoimintasi minkä tyyppistä tahansa, voimme auttaa sinua

Intohimonamme on auttaa muita menestymään. Kun sinä ja yrityksesi kehittyvät ja saavutatte parempaa menestystä, olemme tyytyväisiä ja iloisia. Haluatko kuulla enemmän siitä, kuinka voimme auttaa sinua menestymään?

Pin It on Pinterest