Hei, olemme Lingvafix

Autamme yritystäsi menestymään markkinoilla toimittamalla korkealaatuisia käännöksiä, tekstintuotantoa ja verkkopalveluja.

Käännös

Lingvafix palvelee korkeatasoisilla käännös-, transcreation- ja lokalisointipalveluilla suomen, englannin ja ruotsin kielten välillä. Käännämme kaikkea luovista markkinointiteksteistä teknisiin käsikirjoihin. Tarjoamme myös auktorisoituja käännöksiä suomesta ruotsiin.

Viestintä

Luomme sisältöä, jossa tekstejä kirjoittamalla ja muokkaamalla viesti välittyy paremmin artikkeleihin, asiakasreferensseihin, esitteisiin, markkinointiin ja verkkosivustoille. Kun tarvitset ammattitaitoista kirjoittajaa, ota yhteyttä. Me voimme yhdessä laatia tehokkaita viestintästrategioita ja -suunnitelmia yrityksellesi.

Verkkopalvelut

Suunnittelemme ja kehitämme nettisivustoja, jotka luovat enemmän liiketoimintaa asiakkaillemme. Valikoi-massamme on kaikkea webhotelleista, säännöllisistä sisällön- ja työkalujen-päivityksistä hoitopalvelusopimuksiin. Teemme myös hakukoneoptimointia (SEO) luomalla nettisisältöä, josta sekä hakukoneet että ihmiset pitävät.

01

Tätä teemme

Kun yrityksesi haluaa tavoittaa suuremmat markkinat ja siten saada enemmän liiketoimintaa, voimme auttaa sinua. Laaja käännös-, tekstintuotanto- ja verkkopalvelumme ja tuotteemme tehostavat markkinointia, digitalisaatiota ja verkkotoimintaa.

02

Näin teemme sen

Kuuntelemme asiakkaitamme ja luomme ratkaisun, joka sopii heidän tarpeisiinsa. Teemme tämän ammattitaitoisten työntekijöiden ja kumppanien, nykyaikaisten teknologisten ja sosiaalisten välineiden sekä tehokkaan ja sujuvan työprosessin avulla. Kaiken tämän pohjalta syntyvä ratkaisu käy aina läpi laadunvarmistuksemme.

03

Visiomme

Luomme myönteisiä tuloksia. Laadukkaat kieleen liittyvät palvelut, jotka luovat arvoa ja tuottavat myönteisiä tuloksia yhä useammalle tyytyväiselle asiakkaalle sekä vakioasiakkaalle. 

LingvaBlogin uusimmat jutut

It’s all in the details

It’s all in the details

Allt sitter i detaljerna, brukar man säga. Det gäller också texter. Ofta är det just de små detaljerna som är den stora skillnaden mellan en text som uppfattas som tydlig och välskriven och en som upplevs som rörig eller rentav slarvig.

Mitä asiakkaat sanovat

Lingvafix numeroina

Lingvafix perustettiin yli 30 vuotta sitten. Yrityksen kehitys on ollut tasaista ja hallittua ja sen vakioasiakkaiden sekä erilaisten toimeksiantojen määrä on kasvanut.

Perustettu

%

Tyytyväisyystakuu

Asiakasta

Vuoden kokemus

Olkoon yritystoimintasi minkä tyyppistä tahansa, voimme auttaa sinua

Intohimonamme on auttaa muita menestymään. Kun sinä ja yrityksesi kehittyvät ja saavutatte parempaa menestystä, olemme tyytyväisiä ja iloisia. Haluatko kuulla enemmän siitä, kuinka voimme auttaa sinua menestymään?

Pin It on Pinterest