Vi är Lingvafix

Vi hjälper ditt företag att nå större framgångar genom att erbjuda er översättningar, textproduktion och webbtjänster – av högsta kvalitet.

Översättning

Vi står till tjänst med högklassig översättning, transkreation och lokalisering mellan finska, engelska och svenska. Vi översätter allt från kreativa marknadsföringstexter till tekniska manualer. Vi erbjuder även  auktoriserade översättningar från finska till svenska.
 

Kommunikation

Vi skapar innehåll som förmedlar ditt budskap genom att skriva och editera text för artiklar, kundreferenser, broschyrer, marknadsföring och webbplatser – på tre språk. När du behöver en skicklig skribent kontakta oss. Tillsammans med dig kan vi ta fram effektiva kommunikationsstrategier och -planer för ditt företag.

Webbtjänster

Vi designar och utvecklar webbplatser som leder till fler affärer för våra kunder. Vårt utbud innehåller allt från webbhotell, regelbunden uppdatering av innehåll och verktyg till serviceavtal. Vi jobbar också med sökmotoroptimering (SEO ) genom att skapa webbinnehåll som både sökmotorer och människor gillar.

01

Det här gör vi

När ditt företag vill nå ut på en större marknad och därigenom få fler affärer, då kan vi hjälpa dig. Våra omfattande tjänster och produkter inom översättning, textproduktion och webb gör din marknadsföring, digitalisering och webbnärvaro effektivare.

02

Så här gör vi det

Vi lyssnar på våra kunder och skapar en lösning som passar deras behov. Det gör vi med hjälp av kompetenta medarbetare, moderna teknologiska och sociala verktyg samt en effektiv och smidig arbetsprocess som vi kvalitetssäkrar.

03

Vår vision

Vi skapar positiva resultat. Högklassiga, språkrelaterade tjänster som skapar värde och ger positiva resultat för allt fler återkommande och nöjda kunder.

Det senaste från LingvaBloggen

It’s all in the details

It’s all in the details

Allt sitter i detaljerna, brukar man säga. Det gäller också texter. Ofta är det just de små detaljerna som är den stora skillnaden mellan en text som uppfattas som tydlig och välskriven och en som upplevs som rörig eller rentav slarvig.

Vad kunderna säger

Lingvafix i siffror

Sedan Lingvafix grundades för över 30 år sedan har företaget haft en stadig och kontrollerad utveckling där såväl antalet återkommande kunder som varierande uppdrag har ökat.

Grundat

%

Nöjd kund-garanti

Kunder

Års erfarenhet

Oavsett vilken typ av verksamhet du driver, kan vi hjälpa dig

Vi älskar att hjälpa andra att nå framgång. När du och ditt företag utvecklas och når större framgångar, då känner vi oss nöjda och glada. Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig nå framgång?

Pin It on Pinterest