Webbtjänster för småföretagare

En ny webbplats eller fräscha upp den gamla!

Vi är ett litet, personligt och flexibelt företag som vill skapa mervärde för dig och ditt företag. Kort sagt hjälpa dig växa.

Paketlösningar & à la carte-tjänster

Webben är ditt skyltfönster

Ser ditt skyltfönster lockande ut? Finns du med i stadens företagsguide? Och när kunden kommer in då? Har du sorterat och ordnat upp dina produkter och tjänster och satt upp tydliga skyltar så att kunden hittar rätt? Eller måste kunden fråga var ni har det eller det? Har du använt rätt material i inredningen? Har du placerat den så folk måste stå och vänta?
På samma sätt är det med din webbplats. Sajten bör hittas på Google. Den bör se snygg och lockande ut. När kunden kommer in på sajten bör hen genast kunna bedöma var du har det som hen söker, utan att använda sökfunktionen. Tekniken måste också fungera. Den potentiella kunden har inte tålamod att vänta. En bra sajt lyfter din försäljning.

Vi hjälper dig att lyckas

Vi planerar och skapar helt nya webbplatser, som är lättnavigerade och snabba, rankas högt på Google, är skräddarsydda enligt dina behov och mobilanpassade. Och om du vill kan du få din sajt – all inclusive – med innehåll och underhåll.
Vi planerar och förbättrar även existerande sajter, t.ex. förnyar innehåll, struktur eller mobilanpassar din webbplats.
Från oss får du färdiga produktpaket som passar dina behov eller så plockar du ihop enskilda tjänster till en egen helhet: t.ex. ny sajt + innehåll + språkversioner + bilder + utbildning + stöd och underhåll & analyser. Du väljer, vi gör jobbet.

Webbplatsbygge - nya hemsidor

Lingvafix planerar och skapar en helt ny webbplats, som är lättnavigerad och snabb, rankas högt på Google, skräddarsys enligt dina behov och är responsiv dvs. anpassar sig för olika skärmstorlekar. Hemsidan omfattar överenskommet antal sidor som vi skapar åt dig. Du får även en kortfattad användarmanual så att du själv sedan kan lägga till obegränsat antal sidor.

Som officiell registrar kan Lingvafix hjälpa dig skaffa en .fi-webbadress (www.dittforetag.fi) eller flytta ett existerande domännamn. Naturligtvis skapar vi önskat antal e-postadresser åt dig (t.ex. fornamn.efternamn@dittforetag.fi). Om du inte har någonstans att ha dina hemsidor så står vi till tjänst även med webbhotell.
Ta kontakt så diskuterar vi fram det som är rätt just för dig!

Serviceavtal

Vet du med dig att du inte kommer att hitta tid för att hålla innehållet på din webbplats uppdaterad och se till att alla säkerhets- och versionsuppdateringar blir gjorda och att det tas en backup regelbundet? Då är serviceavtal absolut något för dig. Låt Lingvafix sköta uppdateringar på din hemsida och i dina sociala medier.

Vi kontaktar dig enligt en överenskommen tidtabell och stämmer av med dig vad som är på gång. Ta kontakt så ser vi vilka tjänster just du behöver.

Registrar för Fi-domänen

Lingvafix är officiell registrar för den finländska toppdomänen .fi som administreras av Transport och kommunikationsverket, Traficom. Fi-domännamn är ett pålitligt finländskt val. Domännamn skaffas via en registrar som betjänar i alla domännamnsfrågor. Traficom övervakar registrarernas tekniska informationssäkerhet och förvaltar fi-domännamnsregistret.

Här kan du kontrollera om ditt önskade domännamn är ledigt >>

 

Webbplatsbygge - hemsidesrenovering

Lingvafix planerar och förbättrar en existerande webbplats, t.ex. förnyar innehåll, struktur eller mobilanpassar din webbplats. Vi kan skriva nytt/ändra om innehåll, göra språkversioner eller göra nya bilder. Sajten blir lättnavigerad och snabb, rankas högt på Google, skräddarsys enligt dina behov och är responsiv dvs. anpassar sig för olika skärmstorlekar. Hemsidan omfattar överenskommet antal sidor som vi skapar åt dig. Du får även en kortfattad användarmanual så att du själv sedan kan lägga till obegränsat antal sidor.

Om du så önskar kan vi flytta ditt existerande domännamn och webbplats till vårt webbhotell. Ta kontakt så diskuterar vi fram det som är rätt just för dig!

Webbhotell

På vårt webbhotell trivs gästerna väldigt bra. De tycker att det är rymligt och välutrustat. Säkerheten är hög och ett stort plus anser man vara att det är igång i stort sett hela tiden. Gästernas verksamhet fungerar smidigt tack vare snabba lösningar. Du kan checka ut när du vill och betalar du för långtidsboende ett år i förväg, så blir det förmånligare. Checka in din webbplats på hotellet och se själv.

Begär offert »  Priser från 9,90 euro/mån.

Varför välja WordPress?

WordPress är en modern och anpassningsbar publiceringsplattform som vi använder för att skapa fräscha och moderna hemsidor. Det är världens mest använda publiceringsverktyg på webben idag med en marknadsandel på över 25%.

Det är en flexibel lösning som inte låser dig utan ger dig i stort sett obegränsade möjligheter att i framtiden utveckla din hemsida. Grundfunktionerna är gratis och det finns massor med både gratis och kostnadsbelagda funktioner att lägga till. När dina behov växer är det enkelt att bygga ut hemsidan med fler sidor och nya funktioner. Din hemsida kommer att vara lätt för dig att uppdatera på egen hand. Det är också enkelt att ändra utseende när du så önskar.

One
Stop
Shop

Vi skapar innehåll för alla medier, översätter det när det behövs och designar din webbplats så att dina kunder enkelt hittar det de söker på din hemsida!

Få en gratis prisuppskattning

13 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This