Referenssimme

Tarjoamme kääntämiseen, viestintään ja verkkotoimintaan liittyviä palveluita, osaamista ja asiantuntemusta. Asiakkaitamme löytyy eri toimialoilta ja niiden koko vaihtelee. Täältä voit lukea lisää muutamista asiakkaistamme ja niiden toiminnasta.

Herea Oy

Mustasaaren kunnassa toimiva yhtiö Herea on erikoistunut markkinointiviestinnän suunnitteluun ja sisällöntuotantoon. He toimivat viestintäkumppanina kasvaville teollisuus- ja palveluyrityksille.
Lingvafix on muutaman vuoden ajan toimittanut erityyppisiä käännöksiä suomesta ruotsiin osana Herean kokonaistoimituksia: nettisivuja, blogitekstejä, esitteitä ja markkinointitekstejä.

Triplan Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut julkishallinnon asioiden ja dokumenttien hallintaan sovelluksilla, jotka tukevat ja helpottavat organisaatioiden työprosesseja aina valmistelusta päätöksentekoon, julkaisuun ja seurantaan.
Vuodesta 2017 lähtien Lingvafix on toimittanut sopimusperusteisesti käännöksiä suomesta ruotsiin. Käännämme Triplanille muun muassa uutiskirjeitä, käyttöoppaita, teknisiä käsikirjoja ja white paper -asiakirjoja.

Käännöstoimisto Apropos lingua Oy on riippumaton suomalainen käännöstoimisto, joka on toiminut vuodesta 2009. Yhtiö tarjoaa erityyppisiä käännöspalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille.
Vuodesta 2016 Lingvafix on toiminut luotettavana alihankkijana Apropos lingualle ja toimittanut sille pääasiassa auktorisoituja käännöksiä suomesta ruotsiin.

​Lingvafix on kirjoittanut useita reportaaseja YA:n vuosiesitteeseen. YA, Yrkesakademin i Österbotten, on ruotsinkielisen Pohjanmaan suurin kouluttaja, jolla on kiinteät toimipisteet Närpiössä, Vaasassa, Pedersöressä sekä Pietarsaaressa. Yrkesakademin i Österbotten työllistää noin 190 henkilöä ja opiskelijoita on noin 2 600.

Käytännön esimerkkejä

Portfoliosivullamme esittelemme valikoidut esimerkit suorittamistamme toimeksiannoista.

Pin It on Pinterest

Share This