On ollut helppo luottaa osaamiseenne

On ollut helppo luottaa osaamiseenne

Suuri kiitos käännöksistä. Olen todella iloinen, että olemme saaneet tehdä tämän käännöstyön kanssanne. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja on ollut helppo luottaa osaamiseenne. Kiitos siitä. 😊

 

Laadukkaita ja huolellisesti tehtyjä käännöksiä

Laadukkaita ja huolellisesti tehtyjä käännöksiä

Olemme saaneet aina Lingvafixiltä nopeaa ja luotettavaa palvelua. Ihanteellista olisi kaikin puolin, jos asiakas osaisi aikatauluttaa ja tilata tarvitsemansa käännökset ajoissa, mutta aina se ei ole arjen kiireessä mahdollista. Vaikka olemme välillä tilanneet kiireellisiä käännöksiä tiukalla aikataululla, olemme silti saaneet aina paluupostissa laadukkaita ja huolellisesti tehtyjä käännöksiä.

Hallitsee IT-alan termistön

Hallitsee IT-alan termistön

Triuvare hyödyntää Lingvafixiä pääasiassa suomenkielestä ruotsinkielelle käännöksiin – myös käännökset englanninkielelle hoituvat samasta paikasta. Lingvafix hallitsee IT-alan termistön erityisen hyvin sillä, meillä on äidinkieleltään ruotsinkielisistä IT-alan henkilöstöä, joka kyllä huomaisisi heti, jos alan sanasto ei ole hallussa. Hyödynnämme Lingvafixiä lähinnä uutiskirjeiden, artikkeleiden, oppaiden, palvelukuvausten, markkinointimateriaalin, jne. kääntämiseen. Meillä on julkaisuaikataulu, jossa pysyminen on meille tärkeätä ja olisimme pulassa, jos käännöstoimiston kanssa sovittu aikataulu ei pitäisi. Aikataulut ovat aina pitäneet ja olemme pysyneet viestintäsuunnitelmassamme!

Väldigt nöjda

Väldigt nöjda

Vi har samarbetet med Rainer Ahlvik kring översättningen av en fackbok från finska till svenska och är väldigt nöjda med såväl kvalitet som leveranssäkerhet.

 

Pin It on Pinterest